Csomagajánlat - Bazilika Alatt Panzió

Csomagajánlat

Téli csomag wellnesszel!
Pihenje ki magát nálunk, garantáljuk nem fog csalódni. Csomag 2 éjszakát tartalmaz reggelivel,korlátlan wellness használattal. Ingyenes parkolás,ingyenes wifi es ajándék a szobán egy üveg bor!

csomag lefoglalása


Téli csomag wellnesszel ajándék belépéssel az Aquaszigetbe!
A csomag 2 éjszakát tartalmaz svédasztalos reggelivel,korlátlan wellness használattal es 1x belépéssel az Aquasziget Esztergomba + ajándék a szobán 1 üveg bor.

csomag lefoglalása


Téli kikapcsolódás wellnesszel!
Csomag 3 éjszakát tartalmaz svédasztalos reggelivel korlátlan wellness használattal.A szobán ajándék egy üveg bor.

csomag lefoglalása


Téli kikapcsolódás wellnesszel, 1x belépővel az Aquaszigetbe!
A csomag 3 éjszakát tartalmaz svédasztalos reggelivel,korlátlan wellness használattal es 1x belépéssel az Aquasziget Esztergomba + ajándék a szobán 1 üveg bor.

csomag lefoglalása


Téli csomag félpanzióval a Prímás Pincében!
Pihenje ki magát nálunk, garantáljuk nem fog csalódni. Csomag 2 éjszakát tartalmaz félpanzióval,korlátlan wellness használattal. A vacsorát a Prímás Pince biztosítja 5 perc sétára a Bazilika alatt Panziótól. Ingyenes parkolás,ingyenes wifi es ajándék a szobán egy üveg bor!

csomag lefoglalása


Téli csomag félpanzióval, belépéssel az Aquaszigetbe!
A csomag tartalma 2 éjszaka félpanzióval korlátlan wellness használattal és ingyenes 1x belépéssel a Aquasziget Esztergomba.A vacsorát a Prímás Pince biztosítja, 5 perc séta a Baziika alatt Panziótól. Ajándék a szobán egy üveg bor!

csomag lefoglalása


Téli kikapcsolódás wellnesszel ,félpanzióval a Prímás Pincében !
Pihenje ki magát nálunk, garantáljuk nem fog csalódni. Csomag 3 éjszakát tartalmaz félpanzióval,korlátlan wellness használattal. A vacsorát a Prímás Pince biztosítja 5 perc sétára a Bazilika alatt Panziótól. Ingyenes parkolás,ingyenes wifi es ajándék a szobán egy üveg bor.

csomag lefoglalása


Téli kikapcsolódás ,félpanzióval belépéssel az Aquaszigetbe!
A csomag 3 éjszakát tartalmaz félpanzióval ,korlátlan wellness használattal es 1x belépéssel az Aquasziget Esztergomba + ajándék a szobán 1 üveg bor.A vacsorát a Prímás Pince biztosítja be 5 perc sétára a Bazilika alatt Panziótól.

csomag lefoglalása