Házirend

TISZTELT VENDÉGEINK!

Kérjük Önöket, hogy itt tartózkodásuk idején vegyék figyelembe házirendünket!

Check in – Check out információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától lehet elfoglalni. A távozási napon a szobát 10:00 óráig szükséges elhagyni. Amennyiben hamarabb érkezne kérjük jelezze telefonon vagy emailen. Itt tartózkodásuk meghosszabítására van lehetőség, amennyiben aznap a szobába nem érkezik vendég.

Hosszabbítási díj: Érdeklödjön recepciónkon.

Szobakulcs

A vendégek regisztrálásakor szobakártyát kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

Kisállatok

Háziállatokat nem áll módunkban befogadni. Megértésüket köszönjük.

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: svédasztalos reggelit, korlátlan wellnes használatot (jakuzzi, finnsauna, infrasauna, gőzszauna), fürdököpeny, törülköző bekészítés a szobába. Továbbá 10 százalékos kedvezményt tudunk biztosítani a Csülök étterembe, illetve 20 százalékos kedvezményt az Aquasziget Esztergom Élményfürdőbe szóló belépőből.

Biztonság

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért Panziónk nem vállal felelősséget.

Fogyasztás

Ha legalább 2 éjszakára foglal a minibár 1. feltöltése díjtalan. Ha 1 éjszakát töltenek panziókban így a minibár a szobaszámlára terhelődik.

Egyéni elektromos készülékek

A Panzió szobáiban olyan elektromos készüléket, ami tüzet, robbanásveszélyt okozhat, üzemeltetni tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket, melyet díj ellenében tudunk biztosítani, a panzió recepcióján jelezhetik.

Tűzvédelem

A Panzió tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

Dohányzás

A Panzió területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a Panzió udvarában gyújthatnak rá.

A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják egymás pihenését, különös tekintettel 22:00 óra utáni időszakra.

Távozás a szobából

Kérjük Vendégeinket, hogy távozáskor a Panzió értékeit ne sajátítsák ki.

Hibajelentés

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a Panzió recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás

Az ott tartózkodás idején bármilyen kárt, ami szándékosan vagy gondatlanságból keletkezett, a Panzió a vendéggel megtérítteti.

Kedvezményes csomagajánlataink