Házirend

TISZTELT VENDÉGEINK!

Kérjük Önöket, hogy itt tartózkodásuk idején vegyék figyelembe házirendünket!

Check in – Check out információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától lehet elfoglalni. A távozási napon a szobát 10:00 óráig szükséges elhagyni. Amennyiben hamarabb érkezne kérjük jelezze telefonon vagy emailen. Itt tartózkodásuk meghosszabítására van lehetőség, amennyiben aznap a szobába nem érkezik vendég.

Hosszabbítási díj: Érdeklödjön recepciónkon.

Szobakulcs

A vendégek regisztrálásakor szobakártyát kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

Kisállatok

Háziállatokat nem áll módunkban befogadni. Megértésüket köszönjük.

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: svédasztalos reggelit, korlátlan wellnes használatot (jakuzzi, finnsauna, infrasauna, gőzszauna), fürdököpeny, törülköző bekészítés a szobába. Továbbá 10 százalékos kedvezményt tudunk biztosítani a Csülök étterembe, illetve 20 százalékos kedvezményt az Aquasziget Esztergom Élményfürdőbe szóló belépőből.

Biztonság

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért Panziónk nem vállal felelősséget.

Fogyasztás

Ha legalább 2 éjszakára foglal a minibár 1. feltöltése díjtalan. Ha 1 éjszakát töltenek panziókban így a minibár a szobaszámlára terhelődik.

Egyéni elektromos készülékek

A Panzió szobáiban olyan elektromos készüléket, ami tüzet, robbanásveszélyt okozhat, üzemeltetni tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket, melyet díj ellenében tudunk biztosítani, a panzió recepcióján jelezhetik.

Tűzvédelem

A Panzió tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

Dohányzás

A Panzió területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a Panzió udvarában gyújthatnak rá.

A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással ne zavarják egymás pihenését, különös tekintettel 22:00 óra utáni időszakra.

Távozás a szobából

Kérjük Vendégeinket, hogy távozáskor a Panzió értékeit ne sajátítsák ki.

Hibajelentés

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a Panzió recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Károkozás

Az ott tartózkodás idején bármilyen kárt, ami szándékosan vagy gondatlanságból keletkezett, a Panzió a vendéggel megtérítteti.

Kedvezményes csomagajánlataink

Ajándékozzon élményt

Nincsen többé unalmas születésnap, névnap, házassági évforduló, Valentin nap, vagy bármilyen más alkalom, amikor ajándékozni kell!

Nézzen körül Ajándékutalványaink között!

Ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Az élmény felejthetetlen lesz, hiszen pazar kilátás nyílik a Bazilikára.