Általános szerződési feltételek

Lemondási feltételek

Lemondási díjak:

100% a rendelt szolgáltatás árából ha foglalását kevesebb mint 1 nappal érkezés előtt mondja le.

További feltételek

1. Árak és szolgáltatások

A honlapon és egyéb tájékoztató anyagokban megjelenített árak, a panzió által megadott tájékoztató jellegű szállás- és szolgáltatásárak.A vendégre azonban a voucherben, vagy megerősítésben kapott ár vonatkozik.A voucheren szereplő árak és szolgáltatások képezik a szerződés feltételeit. A szállásadó Vis Major esetén jogosult az általa megadott feltételeket megváltoztatni.

2. Lemondás vendég által

A vendég jogosult az érkezés előtt bármikor lemondani a foglalást. A lemondást kérjük küldje el emailben a info@bazilika.eu címre. A lemondás időpontját az email elküldésének ideje határozza meg.
Nagyobb csoportok lemondása esetén egyedi lemondási díj egyeztethető.
A szálláshely (szállásadó) az alábbi esetekben nem számol fel lemondási díjat a vendég részére: családon belüli haláleset; a vendég, vagy hozzátartozója kórházi ápolásra szorul; súlyos betegség esetén; katonai behívás esetén; természeti katasztrófa esetén. A fenti esetek bármelyikének bekövetkezése után legkésőbb 3 napon belül a vendég köteles értesíteni a szállásadót írásos formában, és igazolnia kell eset megtörténtét.

3. Érvényesség

Az Általános Szerződési Feltételek a foglalás és a voucher elválaszthatatlan részét képezik.

Kedvezményes csomagajánlataink

Ajándékozzon élményt

Nincsen többé unalmas születésnap, névnap, házassági évforduló, Valentin nap, vagy bármilyen más alkalom, amikor ajándékozni kell!

Nézzen körül Ajándékutalványaink között!

Ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Az élmény felejthetetlen lesz, hiszen pazar kilátás nyílik a Bazilikára.