Általános szerződési feltételek

Lemondási feltételek

Lemondási díjak:

100% a rendelt szolgáltatás árából ha foglalását kevesebb mint 1 nappal érkezés előtt mondja le.

További feltételek

1. Árak és szolgáltatások

A honlapon és egyéb tájékoztató anyagokban megjelenített árak, a hotel által megadott tájékoztató jellegű szállás- és szolgáltatásárak.A vendégre azonban a voucherben, vagy megerősítésben kapott ár vonatkozik.A voucheren szereplő árak és szolgáltatások képezik a szerződés feltételeit. A szállásadó Vis Major esetén jogosult az általa megadott feltételeket megváltoztatni.

2. Lemondás vendég által

A vendég jogosult az érkezés előtt bármikor lemondani a foglalást. A lemondást kérjük küldje el emailben a info@bazilika.eu címre. A lemondás időpontját az email elküldésének ideje határozza meg.
Nagyobb csoportok lemondása esetén egyedi lemondási díj egyeztethető.
A szálláshely (szállásadó) az alábbi esetekben nem számol fel lemondási díjat a vendég részére: családon belüli haláleset; a vendég, vagy hozzátartozója kórházi ápolásra szorul; súlyos betegség esetén; katonai behívás esetén; természeti katasztrófa esetén. A fenti esetek bármelyikének bekövetkezése után legkésőbb 3 napon belül a vendég köteles értesíteni a szállásadót írásos formában, és igazolnia kell eset megtörténtét.

3. Érvényesség

Az Általános Szerződési Feltételek a foglalás és a voucher elválaszthatatlan részét képezik.

Kedvezményes csomagajánlataink

Csobbanna?

Tudta, hogy minimum 2 éjszakás csomagajánlat foglalása esetén ajánlatunk már tartalmazza kedvezményes belépőjegyét az esztergomi Aquasziget Élményfürdőbe?

Nézzen körül az Aquaszigeten!

Akciós ajánlatainkat, kedvezményes Aquasziget belépővel bővített csomagajánlatainkat itt találja!