Gasztronómia

A Bazilika alatt Panzió a Next éteremmel kötött együttműködésnek köszönhetően félpanziós ellátást is kínál (3 fogásos menü) a kedves vendégeinek.

A Bazilika alatt Panzió varázsa abban (is) rejlik, hogy ablakainkból gyönyörű kilátás nyílik a közelben lévő Esztergomi Bazilikára. Szerencsére, ez a varázs a vacsora alatt is megmarad, hiszen a Next étterem szintén a Bazilika közvetlen közelében, az annak otthont adó domb alatt helyezkedik el! Így az ízélmény mellé szemet gyönyörködtető látvány is párosul majd!

Bemutatkozás:

A régiós alapanyagokból készülő különleges fogások harmonizálnak a Next étterem borkínálatával,amit a Bazilika alatt Panzióban is tovább kóstolhat. Geszler pince borai megtalálhatóak a Next és Bazilika alatt Panzióban is.

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk számára.
Az étterem sikeresen ötvözi a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel , de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi.
A nemzeti értékeinket megtartva követjük a gasztronómiai divatot.

Ételeink kizárólag minőségi magyar alapanyagokból készülnek.
A vendéglátás kínálatának változatossága, a kapcsolódó magas színvonalú kiszolgálás és a helyszínből adódó egyedi látvány az étkezéseket élménnyé alakítja.

Barangoljon a Next étteremben és szeretettel várjuk Esztergomban is!

 Next Étterem

Mind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Next Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő boroka (Geszler Pince) ajánlunk, így teljessé téve a gasztronómiai utazást. 

Kedvezményes csomagajánlataink

Ajándékozzon élményt

Nincsen többé unalmas születésnap, névnap, házassági évforduló, Valentin nap, vagy bármilyen más alkalom, amikor ajándékozni kell!

Nézzen körül Ajándékutalványaink között!

Ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Az élmény felejthetetlen lesz, hiszen pazar kilátás nyílik a Bazilikára.