Gasztronómia

A Bazilika alatt Panzió a Panziótól mindössze 5 perc sétára található Prímás Pincével kötött együttműködésnek köszönhetően félpanziós ellátást is kínál (3 fogásos menü) a kedves vendégeinek.

A Bazilika alatt Panzió varázsa abban (is) rejlik, hogy ablakainkból gyönyörű kilátás nyílik a közelben lévő Esztergomi Bazilikára. Szerencsére, ez a varázs a vacsora alatt is megmarad, hiszen a Prímás Pince szintén a Bazilika közvetlen közelében, az annak otthont adó domb alatt helyezkedik el! Így az ízélmény mellé szemet gyönyörködtető látvány is párosul majd!

Bemutatkozás:

A régiós alapanyagokból készülő különleges fogások harmonizálnak a Prímás Pince borkínálatával, együtt nyújtanak emlékezetes kulináris élményt.

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk számára.
Az étterem sikeresen ötvözi a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel , de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi.
A nemzeti értékeinket megtartva követjük a gasztronómiai divatot.

Ételeink kizárólag minőségi magyar alapanyagokból készülnek.
A vendéglátás kínálatának változatossága, a kapcsolódó magas színvonalú kiszolgálás és a helyszínből adódó egyedi látvány az étkezéseket élménnyé alakítja.

Prímás Pince képekben

A közel 200 éves pincerendszer - melyet a Sötétkapu választ ketté - az állagmegóvást, felújítást követően visszanyerte eredeti fényét. A 3700 négyzetméteres pincerendszer egyedülálló élményt nyújt a vendégeknek, 11 m-es belmagassága, rakott téglás boltívei, egyedi világítása lenyűgözi az ide látogatókat.

Barangoljon a Prímás Pincében és szeretettel várjuk Esztergomban is!

Látogatóközpont

A Bazilika felől akár panorámalifttel is érkezhetünk a régióban elsőként megnyílt Prímás Pince Látogatóközpontba. Turisztikai információkkal, regionális programajánlóval, jegyvásárlási lehetőséggel várjuk az Esztergomba látogatókat. Ingyenes kiállítással mutatkozik be az Ister-Granum Eurorégió és kiemelten Esztergom.

Prímás Pince Étterem

Mind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Prímás Pince Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő borokat ajánlunk, így teljessé téve a gasztronómiai utazást. Az étterem galéria szintjéről fantasztikus rálátás nyílik a Borvidékek Alagútjára, amely közel 90 m-es hosszával, boltíveivel, belmagasságával lenyűgözi az ide látogatókat.

Kedvezményes csomagajánlataink

Csobbanna?

Tudta, hogy minimum 2 éjszakás csomagajánlat foglalása esetén ajánlatunk már tartalmazza kedvezményes belépőjegyét az esztergomi Aquasziget Élményfürdőbe?

Nézzen körül az Aquaszigeten!

Akciós ajánlatainkat, kedvezményes Aquasziget belépővel bővített csomagajánlatainkat itt találja!