Gasztronómia

A Bazilika alatt Panzió a Panziótól mindössze 5 perc sétára található Prímás Pincével kötött együttműködésnek köszönhetően félpanziós ellátást is kínál (3 fogásos menü) a kedves vendégeinek.

A Bazilika alatt Panzió varázsa abban (is) rejlik, hogy ablakainkból gyönyörű kilátás nyílik a közelben lévő Esztergomi Bazilikára. Szerencsére, ez a varázs a vacsora alatt is megmarad, hiszen a Prímás Pince szintén a Bazilika közvetlen közelében, az annak otthont adó domb alatt helyezkedik el! Így az ízélmény mellé szemet gyönyörködtető látvány is párosul majd!

Bemutatkozás:

A régiós alapanyagokból készülő különleges fogások harmonizálnak a Prímás Pince borkínálatával, együtt nyújtanak emlékezetes kulináris élményt.

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk számára.
Az étterem sikeresen ötvözi a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel , de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi.
A nemzeti értékeinket megtartva követjük a gasztronómiai divatot.

Ételeink kizárólag minőségi magyar alapanyagokból készülnek.
A vendéglátás kínálatának változatossága, a kapcsolódó magas színvonalú kiszolgálás és a helyszínből adódó egyedi látvány az étkezéseket élménnyé alakítja.

Prímás Pince képekben

A közel 200 éves pincerendszer - melyet a Sötétkapu választ ketté - az állagmegóvást, felújítást követően visszanyerte eredeti fényét. A 3700 négyzetméteres pincerendszer egyedülálló élményt nyújt a vendégeknek, 11 m-es belmagassága, rakott téglás boltívei, egyedi világítása lenyűgözi az ide látogatókat.

Barangoljon a Prímás Pincében és szeretettel várjuk Esztergomban is!

Látogatóközpont

A Bazilika felől akár panorámalifttel is érkezhetünk a régióban elsőként megnyílt Prímás Pince Látogatóközpontba. Turisztikai információkkal, regionális programajánlóval, jegyvásárlási lehetőséggel várjuk az Esztergomba látogatókat. Ingyenes kiállítással mutatkozik be az Ister-Granum Eurorégió és kiemelten Esztergom.

Prímás Pince Étterem

Mind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Prímás Pince Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő borokat ajánlunk, így teljessé téve a gasztronómiai utazást. Az étterem galéria szintjéről fantasztikus rálátás nyílik a Borvidékek Alagútjára, amely közel 90 m-es hosszával, boltíveivel, belmagasságával lenyűgözi az ide látogatókat.

Kedvezményes csomagajánlataink

Ajándékozzon élményt

Nincsen többé unalmas születésnap, névnap, házassági évforduló, Valentin nap, vagy bármilyen más alkalom, amikor ajándékozni kell!

Nézzen körül Ajándékutalványaink között!

Ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Az élmény felejthetetlen lesz, hiszen pazar kilátás nyílik a Bazilikára.