Gasztronómia

A Bazilika alatt Panzió a Panziótól mindössze 1-2 perc sétára található Next éteremmel kötött együttműködésnek köszönhetően félpanziós ellátást is kínál (3 fogásos menü) a kedves vendégeinek.

A Bazilika alatt Panzió varázsa abban (is) rejlik, hogy ablakainkból gyönyörű kilátás nyílik a közelben lévő Esztergomi Bazilikára. Szerencsére, ez a varázs a vacsora alatt is megmarad, hiszen a Next étterem szintén a Bazilika közvetlen közelében, az annak otthont adó domb alatt helyezkedik el! Így az ízélmény mellé szemet gyönyörködtető látvány is párosul majd!

Bemutatkozás:

A régiós alapanyagokból készülő különleges fogások harmonizálnak a Next étterem borkínálatával,amit a Bazilika alatt Panzióban is tovább kóstolhat. Geszler pince borai megtalálhatóak a Next és Bazilika alatt Panzióban is.

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk számára.
Az étterem sikeresen ötvözi a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel , de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi.
A nemzeti értékeinket megtartva követjük a gasztronómiai divatot.

Ételeink kizárólag minőségi magyar alapanyagokból készülnek.
A vendéglátás kínálatának változatossága, a kapcsolódó magas színvonalú kiszolgálás és a helyszínből adódó egyedi látvány az étkezéseket élménnyé alakítja.

Barangoljon a Next étteremben és szeretettel várjuk Esztergomban is!

 Next Étterem

Mind belső kialakításában, mind kínálatában teljesen megújult a korábbi Next Étterem. A regionális alapanyagokból készülő ételek mellé kitűnő boroka (Geszler Pince) ajánlunk, így teljessé téve a gasztronómiai utazást. 

Kedvezményes csomagajánlataink