Megrendelés

ADNI ÖRÖM! AJÁNDÉKOZÁS FOLYAMATBAN…

Gratulálunk! Már csak pár lépésre van attól, hogy valakinek mosolyt csaljon az arcára!

Választott ajándékutalvány: Értékutalvány

Érvényes: 2022. 12. 01 - 2024. 01. 01.-ig

Kérem adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni!

db 5 000 Ft / db
db 10 000 Ft / db
db 20 000 Ft / db
db 40 000 Ft / db
db 50 000 Ft / db
db 100 000 Ft / db

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:

SZÁMLÁZÁSI ADATOK MÁSOLÁSA IDE


Amennyiben átutalással szeretné fizetni az ajándékutlvány ellenértékét, legyen kedves azt az alábbi számlaszámra átutalni.

  • Számlatulajdonos neve: Penres a.s.Magyarországi Fióktelepe,
  • Bank: OTP Bank
  • Számlaszám (HUF): 11740030-20050935-00000000
  • Számlaszám (EUR): 11763402-32417883-00000000


Utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük, hivatkozzon a rendelési számra!

A bankkártya adatokat kizárólag az OTP Mobil Kft. oldalán adja meg!
A "Megrendelem" gomb megnyomása után Ön az OTP Mobil Kft. fizetőoldalára jut!

A fizetési folyamat elindításával Ön elfogadja, hogy az PENRES a. s. Magyarországi Fióktelepe (2500 Esztergom, Batthyány Lajos utca 7.) által a https://bazilika.eu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft., mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
A K&H SZÉP kártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet K&H SZÉP kártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

A "Megrendelem" gomb megnyomása után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

K&H SZÉP

Online szállásfoglaló rendszerünk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs
birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztató

Kérjük, hogy ezt a fizetési módot abban az esetben válassza, ha az előleg teljes összegét egyetlen alszámláról tudja fizetni. Amennyiben az összeget csak különböző alszámlákról tudja kiegyenlíteni, kérjük, a SZÉP kártyás átutalást válassza. Az online fizetéstől eltérően a befizetést abban az esetben SZÉP kártya számlájáról a foglalást követően, utólag tudja majd teljesíteni.


A bankkártya adatokat kizárólag az OTP Bank Nyrt. oldalán adja meg!
A "Megrendelem" gomb megnyomása után Ön az OTP Bank Nyrt. fizetőoldalára jut!

vcard2
Az OTP Bank 2018. január 31-től nem bocsát ki American Express (AMEX) bankkártyákat, ügyfeleinek más típusú bankkártyákat biztosít. Ennek következményeként 2018. február 1-től nincsenek OTP Bank által kibocsátott érvényes AMEX típusú kártyák a magyar piacon. Az ilyen kártyákkal kezdeményezett tranzakciókat a bank rendszere elutasítja.

  • Szállodánkban lehetőséget biztosítunk SZÉP-kártyával történő fizetésre is.
  • Az alábbi szolgáltatóval állunk kapcsolatban: OTP
  • Az idegenforgalmi adó kivételével akár az ajándékutalvány teljes összege kiegyenlíthető a SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról.
  • Amennyiben az utalvány ellenértékét SZÉP-kártyával fizetik meg, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot szállodánk munkatársaival!

Kedvezményes csomagajánlataink

Ajándékozzon élményt

Nincsen többé unalmas születésnap, névnap, házassági évforduló, Valentin nap, vagy bármilyen más alkalom, amikor ajándékozni kell!

Nézzen körül Ajándékutalványaink között!

Ne elégedjen meg az átlagos ajándékokkal, válasszon valami egészen különlegeset! Az élmény felejthetetlen lesz, hiszen pazar kilátás nyílik a Bazilikára.